perut nmpk kecik

Assalamualaikum mommy2 smue... Sy da 27 week tp baby bump sy nmpk kcik adekah itu nomal mungkin ke nti apabile brsalin bbhy kuar kecil

58 Balas

sy pon...dh 8bulan bru la nmpk bsar sikit...baby lahir pon 2.6kg...

Dh rse gerak2 blum..sy skrg 22 week..baby sy kecik jgk..kdang2 risau jgk..

5y ago

Gerak da sis

Same lah nampak kecik.. yg ptg baby membesar dgn baik💪💪💪

sy 31weeks, baru nampak perut membesar, mengah nk brjalan uiii...

normal rasanya sis. walaupun perut kecik janji baby dalam tu sehatt😊

janji anak sihat da cukup sis besar ke kecik normal sume tu...

Perut kecik xp.. yg penting berat baby dlm tu normal

Xsemestinya...okla baby bump kecik..menjaga aurat

Yg penting berat bby normal..air ketuban cukup..

baby akan m'besar by day by week..no worries..