Cuti Bedrest

Assalamualaikum mommy2 smua..saya nak tnya,boleh ke klau kita sndri yg mintak cuti bedrest kt doc? sebab faktor krja..saya admin warehouse..so cover bhgian operation..buat krja kt store la..byk bdiri/bgerak dan angkat kotak berat dlm bwh 10kg..kdg ada jugak yg lbih dri 10kg.. Kwn2 krja mcm xfaham keadaan sy yg mengandung ni..

1 Balas

Wa'alaykumussalam. Cuba rujuk doktor. Please prioritise yr baby, work can wait.

5y ago

setakat ni xde alahan apa2 lagi..cuma rsa mual2 je..mcm larat lgi nk buat krja..tpi bila lps mai tgh hari dia jdi lesu hahaha..sbb skrg tgh xckup staff..klau sy xde mmg susah la sikit..xde yg boleh cover..tpi cmpany mcm xfaham je sy ni tgh preggy..hmmm