tanda tanda bersalin

Assalamualaikum mommy² smua...nk tnya klau kerap rasa nk membuang tu trmasuk tnda nk bersalin ka? 37w

1 Balas

Kalau kerap membuang tu sbb baby pressure area bawah kita. So kita jadi senang membuang, asyik nak terkencing je. Kalau banyak keluar keputihan tu kira dah tak lama la tu 😁

5mo ago

sy pn skg kerap kluar keputihan .. n bby kuat mgeras n sakit MCM sengugut tp on off.. takat ni blh trun tanda ap lgi just sakit main2 je now 37 week 4 day.. risau jugak Sb first mom.. suami asyik ajak p hosptl je.. 😅😅😅