tanda coklat..

Hello mommy, nk tanya klau kluar tnda coklat tu knpa erh?..tu tnda2 nk bersalin ke atau efek penat bkerja.. #1stbby #35weeks

1 Balas

kalo sye waktu 30lebih mngu ni.. sye terus g hospital... kite xtau ape2... g je cek sis... mcm sye anak no 3..kuar tanda je... tp xsakit.. sye memula xnak g.. sbb dh mlm.. last2 g sbb risau.. doc cek dh 5cm..kat umah ja pape susah gak

4y ago

Dh g cek.. Xde sakit apa2, doc buat speculum, nak tngo tkut2 ada jngkitan