Gatal Gatal Badan

Assalamualaikum mommy2 smua.. Nak tnya.. Sy da masuk 28week rasa gatal2 kt perut ni ha.. Setahu sy tu normal sbb perut mengembang..kadang2 xtahan jugak garu xingat dunia.. Kulit pun rasa kering je.. Mommy2 ada x tips cantikkan kulit perut ni x?? Segan pulak g checkup perut xcantik?

7 Balas

Jangan segan..perut .org mengandung mmg mcm tu. boleh cuba minyak khas utk .org mengandung kat farmasi seperti Palmer’s, Garden of Eden Dan mcm2 Lagi.. atau guna minyak kelapa dara/ olive oil juga berguna.. sapu bila kulit masih lembap sebaik sahaja Lepas habis mandi

5y ago

Tq mommies.. Will try.. Ni 1st baby.. Xda pngalaman.. Hehe mekasih ya sharing.. 🤗