Gatal Gatal Badan

Assalamualaikum mommy2 smua.. Nak tnya.. Sy da masuk 28week rasa gatal2 kt perut ni ha.. Setahu sy tu normal sbb perut mengembang..kadang2 xtahan jugak garu xingat dunia.. Kulit pun rasa kering je.. Mommy2 ada x tips cantikkan kulit perut ni x?? Segan pulak g checkup perut xcantik?

7 Balas

Jgn garu ngan kuku sis..nanti thlkan parut..kalau gatal cuba guna kain lembut utk garu..n amalkan sapu olive oil,baby oil,losyen atau krim ..

4y ago

Nanti tinggalkan parut...