susu badan tak keluar

Assalamualaikum. Hi mommy2 semua. Nak tanya pada yg ada experience susu badan keluar lambat. Anak saya dah lahir 5/1/2021. Syukur sgt dipermudahkan. Cuma skrg ni sampai hari ni 8/1/2021 susu badan sy tak ada. Ada tips tak? Dah pam manual dan machine. Tetap tak keluar. Sedih bila tengok anak tambah dia masih dlm nicu dari hari first.

1 Balas

dah tru berurut ke? mcm sy lps berurut yg susu byk keluar.

3y ago

kena rajin pam la kalau mcm tu. Kalau refer pakar lactation pn, mmg akn suruh kerapkan pam, try minum susu lactation, mkn mknn yg bykkn susu n paling penting elakkan stress.