breakfast

assalamualaikum mommy2 semua ... kite nak tanya.. sllu mommy2 sarapn apa ye.. yewla sbb kite msing2 kn ada bby kn kt perot so apa yg bgs utk srpn ek yg sesuai la snng ctr

2 Balas

High carbs, high protein and fats. Nasi putih, telur goreng ghee. Simple punya. Hari masak bekal untuk suami, saya makan apa saya masai untuk dia. Mostly kalau rajin saya masak heavy cam nasi dagang/nasi lemak. Bihun goreng. Pasta apa apa yang mudah. Taoi saya memang pepagi makan banyak nasi. Hala ke petang lebihkan protein and fats.

Kalau saya hari2 nk roti canai. Hehe bby dlm perut pon suka. Takpon makan je biskut ke roti gardenia ke. Ikut tekak sis la nk makan apa pagi tu.

5y ago

Hehehe tu memang rutin pagi makan tu je.