Susu Shaklee/ESP Shaklee

Assalamualaikum mommy2 sekalian, nak bertanya tentang produk di atas..ada ke yg minum sewaktu hamil ? ada pengalaman tentang produk ini ? okay kah ? ada terbaca tentang produk susu soya tidak berapa elok ketika hamil..Apa pandangan dan pengalaman mommy2 sekalian ? Terima kasih ?

1 Balas

cuba awak bawak produk tu tanya doktor masa checkup kalau doctor okey insyaallah boleh makan...ada juga dengar kawan makan dia kata elok..tapi dia makan pil rasanya..