Nama bayi

Boleh tolong suggest kan nama baby tak? Bermula N Q. Sebab abg nya nama Naufal Qushairy. Suggest kan nama tuk baby girl n baby boy#pleasehelp

32 Balas

Waa. Sy pun depan N tapi N dgn K. Bb sy boy, tp sebelum sy dapat tau gender tu sy nak letak nama bb girl Naura Qayla.

saya pun nak tahu nama baby boy QS ape ye dgn makna sekali ..sebab arwah abg nye dah nama Qash Shahputra

Qaisara Nabila Qayyum Nabil Qarizh Nabil inn sha allah bulan 8 ni keluar seorg lgi

Nazierah Qirana Naziela Qaireen Nurynn Qaseh Nazmir Qazim Naufiq Qayde

sye plak nak cari nama Q Z...utk boy...😁😁😁blh sape² bg idea...

2y ago

Qhalief Zuhud

BOY Nashriq Qasyaff Nawal Qautsar GIRL Naurah Qashreena Nufa Qaseh

Nadine Qaisara - Girl Nadir Quzhaimy - Boy

girl : Nadine Qaleesha boy : Noah Qaleefha

Naura Quraisha Naufaeel Quzany

Naira Nabilah Nayla Qhaira Qalesya