Penyakit Hernia

Assalamualaikum. .mommy. .sy nk tanye at cni ad x baby perempuan seawal sebulan yg pnah mengalami sakit hernia?? Sejenis benjolan kecil di bhagia abdoman atas peha. .cmne nk terangkn ek?. . Ad yg pengalaman x?

1 Balas

Wa'alaykumussalam. Anak sy lelaki, suspect hernia juga, tapi masih baby time tu. Kena monitor selalu, dan ada check up masa dia umur setahun dan 2 tahun. Alhamdulillah, masa check up 2 tahun tu off case, takde hernia. Doctor suruh mommy monitor and ada set appointment tak?

4y ago

Sy ank perempuan suspect j. .appoinment ngn doc pakar bln 2 thun dpn. .hrp2 xde la. .kesianye klau dia kne bedah. .