Minuman untuk ibu

assalamualaikum mommy, sy jenis yg tegar minum segala jenis kafein terutama masa sarapan mst nak mnum kopi sbb aromanya bg sy energy. Tp skg trimester prtama kena elakkan, so ada cadangan apa2 tak mommies biasa ambil minuman harian selain drpd susu, sbb sy jenis xblh minum susu.

2 Balas

Saya pun sama, setiap hari mesti nak kaffien. Tapi skg sy tukat ambik susu coklat utk ibu. Hilang la gian kopi tu sikit..

pregnant kena ambil susu UTK kalsium. cuba minum calla milk ada berbagai perisa