iron tablet

Assalamualaikum mommy sume nk tny bha saya bru start mkn ubat kasih tambah sel darah merah . Saya dapat iron tablet tp normal kar kalau pening muntah lepas mkn tuh ubat?‍♀. Iron tablet neh d mkn sbelum sarapan.

2 Balas

Waalaikumussalam...mybe tak ssuai sis.. Macam sya pening lpas makan iron tablet...so misi tukar kepada iberet.. Skg dah ok..

4y ago

Yah sis ad juga misi bgtauk kalau pening muntah tukar ubat trus pegi kk

Ubat apa. Zincofer ke? Normal ubat tmbh drh akan loya, klu rse x sesuai, boleh minta tukar ubat.

4y ago

Iron tablet sis dlm kotak putih ada wrna ungu sikit