Baby is kicking 😍

Assalamualaikum mommy semua. Dah lama xshare moment2 🤰🏻 So harini genap 22weeks preggy utk ank pertama (5years ttc). Sy dh mulai rasa kicking yg manja pd 21weeks, perut nmpk brgetar slow je. Now 22weeks bby active sngguh, smpai brgelora perut ibu, ddy pun bukan main sengih dpt main cuit2 dgn bby sbb bby ada respon 🥰 Alhamdulillah detail scan juga dah selesai dan syukur kata sono bby semuanya ok, cuma uri masih rendah. Hopefully sblum 28 weeks uri dah naik. Doakan ya mommy 🤲🏻

2 Balas

same mcm saya.. uri kt tepi laluan keluar... 28w t repeat scan... moge baik2 buat kite... Aamiin....

mg dpmudahkan segalanya amiin