gender

alhamdulilah...scan kat klinik swasta td nmpk dh gender bby,bby girl ? spasang dah alhamdulilah...ptut momy kuat mrajok dedy ckp? comel sngt...semuanya okay syukur alhamdulilah air ketuban,uri,fizikal...everything?

19 Balas

bole share x ciri prgnnt ank girl.. selain bntuk perut..Sy tgh prgnnt 5bulan.. tp dktr xdpt confirm girl ke boy..sbb Ritu scan xnmpk lg

5y ago

sy pun suka mkn Manis2 n kurang mkn ns. aym ikan n daging

Alhamdulillah..tahniah momy..dah bole start memborong brg utk baby girl da tu..hihi..doakan yg baik2 utk kita jgk ye

5y ago

insyaaALLAH kak...smoga urusan kita semua mommy2 dpermudahkan aamiin...

Wah..seronoknyer baby girl..saya x scan lg.teringin gak nak bby girl.doakan saya jgk..

5y ago

amiin...smoga awk pun dpt bby girl,tp pape pun jntina bby aslkan sihat selamat mak n bby...

Tahniah sis. Sis dah berapa week? Sis buat detail scan ke

5y ago

tq...dh 33week5day

selalu berdoa utk kesihatan baby dan your health too

5y ago

insyaaALLAH sis...tq

Sis dah masuk minggu kebrp ye nmpk gender...

5y ago

Tq kak

Alhamdulillah..dah berapa minggu sis.?

5y ago

dh 33week 5day,scan ritu msa 29week

Tahniah..semoga dipermudahkn nti..

5y ago

aamiin...trima kasi🤗

Alhamdulillah tahniah sis.

Conrats for having a baby girl