Pregnancy Test Kabur

Assalamualaikum mommy semua, normal ke bila bt test tpi kabur. Last period 2/6 Period lambat dah 7 hari. Atau awal lgi nk check. 2 hari ni ade keluar cecair kekuningan.

Pregnancy Test Kabur
2 Balas

normal je kabur boleh jadi samada sebab UPT tu tak sensitif atau sebab awal lagi. yang penting double line, kira +ve dah tu. tahniah ya. nak confirm betul2, boleh guna UPT yg trusted mcm dip n tell.