Mohon penjelasan

Assalamualaikum... Sy delay period 2 hari tapi bila test line sebelah terang tapi line sebelah lagi kabur.. #firstbaby

Mohon penjelasan
11 Balas

akak, try lagi cek late period day 7 atau pun day 14. insyaAllah nanti keputusan tu tepat and nampak line nanti kalau betul pregnant.. apapun, Semoga Ada rezeki untuk akak,Aamiin.. sepanjang tak datang bulan, akak bed rest and jangan buat kerja berat² sebab tak tau lagikan dalam perut ada apa..

4y ago

semoga keputusan nya mendatangkan kegembiraan buat akak and suami nanti. banyak kan doa ye akak.. moga Allah kurniakan rezeki anak untuk akak and ibu2 di luar sana yang masih menanti...

Repeat lagi selepas seminggu, test urine pertama lepas bangun tido. All the best.

tggu lgi seminggu sis.. insyaAllah nto dpt kputusan dgn lebih jelas 😊

Waalaikumussalam, repeat lagi upt lepas seminggu. InsyaAllah terang

cuba lg semingu sis..cek waktu bngun tidoq..lebih tepat

semoga Allah SWT permudahkan semua urusan awk Aamiin

Semoga Allah permudahkan segala urusan sis ya

Lebih kn 2minggu bru test clear

Cuba lg seminggu awk

Kabur