11minggu ada sis

Assalamualaikum mommy semua .. ada pengalaman tak masa pregnant ada sis 🥺🥺🥺 .. tadi scan at KK .. baby alhamdulillah ok . Cuma doktor ckp ada sis .

5 Balas

Sy prnah ada cyst.. pregnancy yg lepas.. kena refer ke hospital besar jgk la utk double cek.. tp alhamdulillah hilang sendiri pastu.. jgn risau je awk.. klu doc suh cek g je.. untuk awk n bby jgk

takpe nnti check lagi. cyst masa pregnant boleh hilangg. doa banyak banyak yee. semoga urusan awak dimudahkan ❤️

walaikumslam awak sama macam saya tapi cyst saya dah 3.3 setiap 2minggu doktor akan pantau ..

Sama dgn saya ada cyst jugak.. kecik tahi lalat je 1.5cm nnt akan hilang sendiri

bukan sis awk. cysts.