Air ketuban banyak

Ada tak mommy sama dgn sis 28w scan kk , kata air ketuban banyak..risauuu la bila bukak goggle baca takut ada masalah dekat baby🥺

5 Balas

sama dgn sy sis, 28 weeks dan air ketuban banyak 🥺 terus rasa murung harini lepas baca kat google. doktor dah buat surat utk sy refer doktor pakar kat hospital bulan 10 ni, semoga baby kita sihat sempurna aamiin 🥹

saya punya air ketuban 21 masa scan 28 minggu. Dr kata nk repeat scan lagi 2 minggu. Ramai yang suggest Mommy just elakkan makan dan minum yang manis2, hopefully nanti bacaan air ketuban akan turun sekali.

10mo ago

Oo yaka.sama la repeat scan nanti.

Sy scan pertama 16 air ketuban masa 28 week Doktor cakap normal. Lepas Tu sy kurangkan makan Manis, 2 minggu scan balik 30 week air ketuban 10 je.

Saya normal so 28weeks air ketuban. Semoga dipermudahkan urusan sis ❤️🤲🏻

Saya baru scan 28w, air ketuban 15 & berat baby 1.2kg, sis brapa?

10mo ago

saya pn scan 28w air ketuban lbh ckit jee...berat bby pn bru 1.2kg...scan lg 32w