pam susu, pemanas susu dan beg simpanan penyusuan

Assalamualaikum mommy to be. Boleh tak kongsikan tip pemilihan ☝ yang mampu milik tetapi kualiti terjamin. Dimana saya boleh dapatkan. Jika sudi berkongsikan persedian ibu2 untuk menguruskan penyusuan bayi bawah 2 tahun walaupun bekerja. T.kasih.

1 Balas

Pump susu awak cari yang tubeless and wireless. Saya guna supermamalab.ringan je.. pemanas susu tak penting sangat.saya beli bumbee rm30 tapi tak guna pun.