Saja Tanya

Assalamualaikum mommy.. Anak saya baru umur 2 bulan baby boy, saya pelik kalau dia tengok dinding bilik selalu senyum2 sndiri, kat dinding tu ada furniture kalimah Allah dan Muhammad.. Kadang dia tengah menangis bila tenampak kalimah kat dinding tu terus senyap n senyum.. Adakah itu normal mommy?

4 Balas

Wslm puan. 2m penglihatan baby masih kabur. Mgkn apa yg dia nmpk tu menghiburkan atau dia mmg suka senyum 😊

waalaikumsalam ... normal jer tu .. penglihatan baby time tu tgh blur2 .. kabur jer ..

Wasalam. Normal

Normal sis..