tidur baby

Assalamualaikum mommies.. saya first mom.. anak masuk 3 bulan.. baru2 ni dia lambat tidur.. pukul 1 2 pagi baru tidur cane nak susun waktu mandi dan tidur baby ya..

2 Balas

Klu waktu pgi biar sekeliling nmpk terang, klu mlm off lampu bilik spya dia tdur. Tp klu mmg waktu pagi petang tu dia nk tdur biarkn je dia tdur. 3 bulan masih perlukn tdur yg byk. Nti lama2 okla tu Waktu mandi pula mungkin ssh sikit klu nk the exact time utk mndikn baby waktu umur mcm tu, tp boleh try range waktu yg sis nk. Klu dia bngun waktu tu then mandikn