Mamadil dan VCO

Assalamualaikum mommiess .. sy ni 1st child jd byk ilmu yg kena tahu . Soalan sy. Ada x antara mommies yg consume mamadil susu rizqi .sbb sy rs nk try .. susu skg manis sgt . Dan sy sgt suka flavour vanila. 😁 Kedua . Sy tahu byk kebaikan VCO .ada antara mommies yg amalkan vco semasa preggy? Tm ksh ♥️

2 Balas

Waalaikummussalam mommy. Maaf ya lambat balas. Min tak pernah lagi cuba susu mamadil. Harapnya jika ada mommies lain Yang pernah Cuba, boleh kongsikan pengalaman. Untum VCO memang bagus untuk diamalkan dari awal kehamilan untuk mudahkan proses bersalin nanti insyaAllah😊

Waalaikumsalam Puan, susu semasa hamil mungkin sesuai utk sesetengah ibu, tapi tidak bagi saya. sebab saya ada kencing manis masa hamil. So saya amalkan VCO. VCO ni bagus. bleh sapu, dan minum juga. best sangat. bau dia pun best.