Iron study

Assalamualaikum. Mommies...dekat sini ada tak yg kena ujian iron study ? Macam mana ye ujian tu?

2 Balas

ambil darah mcm biasa..tp lab hsptl yg akn proses darah dan analyze sama ada iron dlm bdn awk cukup or tak. klu borderline, kena drip ubt tmbh darah

1w ago

usually klu buat dkt kk, kena stay dlm 6-7 jam. klu kt hsptl rasanya sama kot. unless klu mmg awk dh admit ats sbb2 lain.

saya. dia just ambik darah macam biasa je, nanti checkup seterusnya doc bagithu results

1w ago

owh, results lambat lh ye