iron study

salam mumy semua , nak tanya semalam saya baru je buat test darah untuk iron study selalunya bile kita dapat tahu ye resultnya dan berapa kadar yg normal iron yg tinggi dalam badan ..okey tu je hope2 momy2 comel2 boleh bantu jelaskan #momybaru

1 Balas

Sy kne buat iron study, dpt result masa upcoming checkup. Nti dktr yg akn explain whether iron level dlm bdn kita high or low.

2y ago

kalau low doc buat apa dn high terus temu janji seterusnya ka