check up

Assalamualaikum mommies..boleh tak suggest mana2 klinik swasta di senawang yang range harga berpatutan dn dh tntu yang paling murah??..sy just nk buat regular check up je sbb xsempat nk balik kg

4 Balas

saya checkup kat klinik anda masa mula pregnant. doc sangat ramah. tp tak boleh expect yang paling murah lerr. scan pulak kat raudhah raisha. doc sangat humble. harga dedua klinik lebih kurang je sis. tp untuk regular checkup, better ke kk senawang tuu. saya pon checkup sana, nt nk beranak kat kg, bawak buku pink jaa pi hospital. takda masalah ponn

Dulu saya pregnant slalu pergi scan dkat klinik raudhah raisha kat senawang, saya dduk labu. Doc dia best, service pun baik je. Dlm sebulan tu 2 kali saya pergi scan dkat sana

Sy dh ke klnik raudah raisha..mmg servis terbaik,murah,doc pn peramah..sy bg 10⭐😊😊

Klinik anda dataran senawang