KIRA PERGERAKKAN BABY

Assalamualaikum mommies , yg dah berpengalaman di usia kandungan ke berapa yer start Kira PERGERAKKAN baby dekat buku pink yer ? . Ke mengikut kk masing² Sebab usia kandungan saya kini 29w3d Masih belum catit pergerakan dekat buku pink . Mommies boleh sharing moga manfaat buat Sy Dan sahabat yang lain juga Terima kasih ❤️ #firstbaby

21 Balas

terima kasih semua yg bagi maklumbalas yg positive, Masa sy 30w start Kira 😂 mgkin berbeza mgikut tmpt kot Alhamdulillah sy dh selamat bersalin bby first hri ni usia bby sy 31hari ❤️ semoga dipermudahkan urusan bakal ibu² yg sedang menanti Hari kelahiran , kena kuat semangat