Periksa nafas bayi

Assalamualaikum mommies! Sy just nak tanya, siapa ada habit sama mcm sy. Anak sy dah usia 6 bulan, tp setiap kali anak tidur mesti sy akan periksa nafas anak. Nak pastikan anak masih bernafas. Tak tahulah paranoid ke atau mmg simptom emak² mcm ni. #1sttimemommy

27 Balas

Sama Lah , Dari Anak Baby Sampai Lah Dha 2tahun Lebih, Bila Dia Tidur Mesti Tengok Nafas Dia 😂

4y ago

Rasanya sampai anak umur berapalah ya kte akan check mcm tu..