BERAT BABY 28 WEEKS

Assalamualaikum mommies. Sy nak tanya berat baby dlm kandungan 1290g masa 28weeks. Ada ka mommies yg tiada gdm tp berat baby sama mcm ni?

19 Balas

asal kn cukuo sifat alhamdulilah, , kalu 1290g tu brpe kg?

1y ago

ye sis. apa² pun,yg pnting baby sihat,sempurna. 1290g tu bersamaan dgn 1kg 290g. sikit lg nak dekat 1.3kg

saya ada gdm. 28w berat baby 1.2 jugak. dr ckp normal.

1y ago

doc sy pun ckp normal juga. cuma risau sedikit takut baby lahir besar sgt.

oh. .okwy2 doa kn sy slmt bsalin ye sy ad gdm. . .

1y ago

oh yeke ok2 sbb risau jgk sbb sy ad kencing manis sama. .insulin lg,risau jgk tkt xcukup berat ke lebih ke xthu lg.

sy punya 28weeks 1.4kg. Dr kata normal (no GDM)

1y ago

ye,doc pun ckp normal juga. cuma sy sedikit risau sebab anak sebelum ni berat tak lebih dr 1290g masa 28w. harap² baby lahir kurang dr 3kg

Normal la tu saya masa scan 28 week 1160g

1y ago

Doa yang baik" tau

saya pun sama 28week 1.2kg

sme sis...

1y ago

mudah²an semua urusan kita dipermudahkan. aamiinn🤲🤲🤲

normal

norml