berat baby masa 28 weeks

Mummy's yg tgh pregnant skrg 28weeks. Berat baby brp ye?

18 Balas

Msa sya scan 28week bby sya berat 1.2kg, and now dh 37week dh cecah 3.2kg, 😅 tpi tu kn anggaran scan saje...jdi xleh nk prcaye 100%, and klau dktor tk ckap ap2 tu mknenye normal la tu berat bby sis...if tk ok, dktor akn ckap 😁

Sy 28w juga br je lps scan kt kk hari ni doc tak bgtahu pula anggaran berat baby berapa.. Sy pn lupa ty.. Cuma doc bgtahu baby tak kecik tak besar & bgtahu gender..

Tdi sy jmpa doc. Scan kta bby sy 1.19kg norml.. alhamdulillah jnji bby siht.. sb tu anggaran sje..

mcm mne nk thu berat bby tu,sy setiap kli scan doktor takde bgthu brpe berat bdn baby

28w 1.6kg,32w 2.4kg,36w 3.3kg..baby bsr n akan czer mse 39w nti..now dh 37w+..

Masa scan 28 weeks berat 1.5kg..ni tggu 36 weeks baru scan pulak

scan 28 week berat 1.22kg 😂😂 latest ni tak tahu lagi 🤭

Mcm saya scan kt kk doc ckp 28weeks anggaran 1.2kg dah☺️

masa 28week minggu lepas,berat bby 1.2kg..

28w 1.3kg, 34w 2.2kg, 36w 2.8 kg..