Letih Di Trimester ke-3

Assalamualaikum mommies. Siapa due date bulan 7 dan bakal lahirkan anak sulung? Mommies dah sedia ke fizikal dan mental. Makin nak dekat saya rasa makin nervous dan selalu kecut perut. Perut saya pun makin sendat dan berat. Rasa macam nak menangis sakit badan. Sebelum ni okay je. Makin nak dekat due, makin tak selesa berdiri, duduk ataupun baring. Belikat dan rusuk selalu sakit. Kadang2 nak bangun dari tilam pun kena amik masa lama nak bangun. Dan still muntah2 macam first trimester. Ada ke yang ada pengalaman lebih teruk daripada saya. Jom lah kita kongsi rasa ni sama2. 😭

1 Balas

Sy preggy anak no2 . Third trim .. Letih selalu, nk tdo je kejenya. Berdri mengah, ddk sakit pinggang .semua tak kena la. Due date 17/7/20..alahan masa last trim tak ada. Sabar ye

4y ago

InsyaAllah. Aamin