KORANG DUE BILA ?

hai baby januari sini , makin dekat due makin nebes hm . nak tidur bangun tidur duduk fikir macam macam dah 😭#firstmom #firstbaby

53 Balas

25/1/2023.. baru nak prepare sikit2 sbb tunggu sale hujung tahun & krismas hahaha.. hujung bulan ni pun ada expo. target nk beli stroller. mcm2 risau, bkn stakat psl due je, psl kewangan pun ye.. tmbah2 lagi skrg opr makin naik.. tp layankan je. insyaAllah rezeki anak sentiasa ada, rezeki kita Allah pegang. semoga kita semua dipermudahkan urusan bersalin nantiii😘😘😘

2y ago

due sy ikutkn 23/1..tp doc ikut due pd scan 27/1..sbb period sy x normal..brg2 tggl bli sikit2 je..sbb gne brg si kakak bby sebelum ni ( da 2 girl😅)..hrp kte semua dipermudahkan bersalin & selamat keduanya..aamiin..

hi mommy semua ..sy due 21/01/2023 , da scan bby boy 🥰(ank ketiga ) tapi kami kurang brnasib baik ,baby ad masalah ..untuk elak risiko tnggi pda ibu ,doc pakar sarankan gugur ..kandungan da lebih kurang 31w .. sekarang sy tengah struggle kawal emosi walaupun kerap tewas ..sakit sangat nk terima hakikat sebab bby gerak smua normal je ..Allah ..sy doakan smua dipermudahkan segala urusan brsalin nnti Dan bby sihat smua ya🥺🌹

sama ler , hpl 26 januari 2023 .. tido dh susah , nak tido ngereng kiri atau kanan xselesa , tido terlentang selesa tpi xblh lma ..bila baby tendang terus rasa nk terkencing .. BP lak tiba² naik tggi mmg risau dan xsenang dduk

Saya 4/1 😅 even pregnant anak no 3 tetap ada rasa nervous. Last bersalin tahun 2020. Sakit contraction tu masih terasa kalau diigtkan balik 😅 semoga kita semua dipermudahkan. Aamiin 🤲🏻

2y ago

sy due 22/1..tp doc ikut due pd scan 27/1..sy pn nervous wlupn ni ank ke3..sbb last bersalin thn 2019..ntah mcmne nk mneran nti😅 sbb nafas sy pendek ble nk push..doakn sy dpt bsalin normal ye..sbb hri tu scan bby songsang.. semoga kita semua dipermudahkan bersalin dan selamat semuanya..aamiin..

Saya 28/1. Bju banyak kak ipar kasi cuma tambah sikit utk baju malam. Yg lain smua lom prepare. Tgk baby pon mcam seronok dok enjoy dlm perut. Pagi ptg malam mmg aktif sgt2. Kdg2 risauu jgk nape dia terlalu aktif 🤣

3/1/23 2nd baby.. nervous tu toksah ckp la kdg kdg tu terpikir pikir mcm mne nak teran.. dah lupe 🤣 brg brg hosp dh siap pack masuk bag.. tnggal nk susun brg brg baby dlm bakul untk kt rumah je pulak

20/1/2023 saya pulak dok fikir, borong baju baby dkt shopee sangkut dekat satu tempat tak gerak2 ni aishh, dibuatnya x sampai2 jenuh 😂

2y ago

Same due kite 20/1 😊😊..semoga dipermudahkan urusan bersalin nty 🥰🥰

Due sy 11/1 . Brg baby semalam dh siap prepare . Beg hospital dh siap masuk dlm kereta 😅 sbb rsau bila2 masa je boleh kluar bby ni. 22hrbulan ni jumpa doc pakar dah . Doakan sy ye.

sy GDM, kena czer.o&g dh prepare siap2 surat warded 2.1,sbb nk czer 3.1.skrg +ve covid plk😩…doakan sy n baby selamat ye ibu2 semua.semoga Allah permudahkn urusan kita semua.

sy 20hb dh kena serah diri sbb gdm. malehh nk fikirkan nebes tu. pdahal nie anak first. setiap mlm sy nikmati tidur yg lena sampai pagi. hehe. sakit mcmna nnt hadap jela. hihi