38w; kerap keluar lendir

Assalamualaikum mommies semua .. sy pregnant 38w n this is my first pregnancy.. sy nk tnya adakah kerap kluar lendir tu salah 1 tanda dh nk bersalin ..? Sy pulak skrg kerap rasa sakit perut smpai cramp n kdg smpai ada rasa buang air besar .. one more things; thanks u in advance for your response 🤍

2 Balas

kalau lendir kluar drh ye la tu tpi bukan sekali tau dia keluar tu mcm period jgk kne pakai pad kalau ad drh better gi hosp dh pecah ketuban baru start kuat contraction tu semiga dipermudahkan sis

2y ago

Alhamdulillah sy dh selamat melahirkan baby girl pd 13/12..