air apa??

Assalamualaikum mommies semua.. Semoga sihat ye.. Nak tanya ni.. Saya dh 23w sekarang.. Payudara saya keluar air jernih tapi keruh sikit..tak banyak pun.. Kalau picit baru la keluar banyak dalam setitik dua.. Air apa tu ye.. Normal ke? Ada sesiapa nak share?

2 Balas

Waalaikummussalam... Macam air susu..kalau warna kuning tu lagi kene simpan air tu smpai baby lahir ... Ade jugak org pregnant tpi susu kluar awal...

4y ago

Nak simpan payah.. Tak menitik pun😂 keluar macam hidup segan mati takmau je😅 sikit sangat

kalau boleh awal² ni jangan picit puting ye. sbb picit puting tu rangsangan utk contraction. kang sakit perut. ni nurse bgtau

4y ago

Tq🥰