breast bengkak

mommies, breast belah kiri saya tak nak keluar susu.. kalau anak hisap, mesti nangis.. saya picit pun tak keluar cane ye tu 🥺

3 Balas

Mcm ank saya haritu mnangis2 x nak hisap dekat susu bengkak tu. Nurse ajar bubuh air suam dlm botol. golekkn dari atas ke arah nipple. buat bnyk kali bhgian lain. Lps tu baru pump susu keluar atau offer pada baby

Cuba bersihkn puting. Kdg ada block tmpt kluar