pregyy mommy

assalamualaikum mommies semua... nak tanya skrg sye tgh preggy 20weeks.. kalau suka sangat mkn coklat cadburry takpe ke?? sebab kalau preggy anak yang lain taklah suka sgt mkn coklat cadburry.. hihi.. tkt gula naik pulak.. mggu lepas baru je minum air gula.. ?

1 Balas

Sy makan tu sis. X sangkut kencing manis pun. Cuma jaga2 kalau berat naik mendadak. Biasanya misi akan suruh rujuk doc & doc akan suruh repeat minum air gula.

5y ago

esok baru cek up preggy result gula pun dh kelua.. esok je lah nak tanya dgn misi.. huhu. tkt je sis.. hihi