Nipple tak berapa nak timbul.

Assalamualaikum mommies. Sebenarnya since daripada belum kawen lagi risau pasal nipple tak bape nak timbul ni. Alhamdulillah selepas 7 bulan berkahwin, tak sangka Allah beri peluang untuk jadi bakal seorang ibu. Sekarang dah mengandung 8 minggu 5 hari. Breast makin membesar, tapi nipple still camtu. Ada tips tak untuk nipple kekal timbul dan memudahkan baby nanti untuk breastfeeding? Terima kasih awal2 sy ucapkan dan harapkan tips daripada mommies semua. ?

14 Balas

Wa'alaykumussalam. In shaa Allah boleh. Sis boleh cuba massage juga

5y ago

InshaaAllah nt sy cuba. Tq ye sis 😊

Minta suami hisapkan sis.. In Shaa Allah nanti timbul la tu

5y ago

Hehehe. Ye, tu salah satu cara jgk kan 😂 Tq sis for respon 😊

Elakkan pakai bra yg ada span ye sis , bra span tak bagus utk nipple tenggelam . sis boleh urut2 masa mandi.

5y ago

I see, baru tahu. Ok kena beli bra baru huhuhu. Tq sis! 😄

Saya 14 weeks nipple masih lg macam tak pregnant. Nipple terbelah. Nanti baby lahir ok dah tu. Anak saya pertama pun mcm tu juga

5y ago

I see. Ok inshaaAllah tq 😊