"Nipple" Flat

Assalamualaikum, hai warga Asian parents, nak Tanya ni.. ? Saya Baru Lahir my baby masuk hari ini 7hari, Ada tak kt sini yang ada masalah Nipple yang tak timbul? Lagi 1, anak sulong memang tak pandai isap Nipple ke? Ada tak tips untuk ajar anak supaya pandai buka mulut bg isap penuh?

4 Balas

Sy pun x timbul . Trik pun x timbul . Pam bru timbul bg ank isap pun dy x bleh isap . Last2 sy pam . Msuk btl susu

4y ago

Da x ad skg tpup fm dry lhr sy pam skg da x ad susu

Usik2 nipple bg dia keras sket sblm bg bby hisap....atau guna sringe utk tarik nipple...

4y ago

Kne bg bby hisap msa timbul tu..mula2 mmg agk struggle sket awk...take time

puan nak kena kerap tarik nipple, saya dulu time buka buku pink nurse 2 ada ckp...

4y ago

Sy Ms Buat buku pink, nurse xkata Buat mcm tu pn.. Huhu.. Sedih nya sy.. Anak xhisap dengan baik..

Sy pam bru timbul huhu,

4y ago

Sama dengan sy.. Sedihkan.. Kekadang rs sedih..