Baby tak membuang

Assalamualaikum mommies. Saya first mom. Baru baru nie anak saya tak berak sampai 5 hari. Hari ke 6 baru dia berak mmg banyak. Tapi sehari tu je. Sampai hari nie nak masuk 4 hari dia tak membuang. Baby susu badan + fm. Saya bagi susu dutch baby. Mintak pendapat ibu ibu. Adakah masih normal atau bahaya utk baby?

2 Balas

waalaikumsalam, masa dia membuang taiknya okay ? baby tak meragam ? aktif mcm biasa , susu mcm biasa ? perutnya tak keras ? kalau semua ok should be okay 👌🏻 Ank sy pun menyusu sma dgn ank awk, tapi berak sekali sehari paling sikit.. klau dia xberak auto mood xokay, meragam selagi xberak..klau dia xberak sy lebihkan susu badan, sbb sy perasan dia senang membuang bila minum susu badan 😅

Normal