Baby kurang membuang

Hye sy nak tanya normal Tak baby dah kurang berak? Dia berak selang sehari. Baby full susu ibu. Masa lahir normal kerap sgt membuang. Sekarang dah kurang baby baru umur 2bulan #firstbaby #newmom #babysembelit #babysihat

5 Balas

sis boleh cuba dengan t-rub balm.. customer sy pagi sy hantar.. hari tu juga baby dye berak.. bby dye tak berak 3 hari..😉😊 kalau sis nak cuba dengan t-rub balm boleh www.wasap.my/60138661354

Hi mummy, ianya normal utk baby susu badan sbb susu ibu baby senang hadam. Ada yg sampai 2 minggu tak membuang, kalau lebih drpd tu minta terus jumpa doc ya.

normal jer sis.. ank sy pown mcm tu jgk.. full bf

sy masuk sebulan terus x membuang . Selang7,6,5 hari .

normal