39weeks takde tanda

Assalamualaikum mommies . Saya actually 1st mom tanpa experience. Saya dah 39weeks actually tapi belum ada any tanda 😢 Ada tips tak untuk cepat bersalin🥺 Baby dh 3kg++ 😭 cuma start semalam seharian perut memulas tapi tak membuang pun . Selera makan pulak hilang tiba2. Badan jd penat n lemah sangat. Kenapa ye ?

2 Balas

Tanda nak bersalin tu.. Kekerapan memulas tu selang berapa minit? Jika dah lemah sangat, terus ke hospital untuk pemeriksaan. Makan dan minum air secukupnya dulu sebelum ke hospital. Moga di permudahkan

Kerap memulas, mcm selang 30 minit gtu kot . Tp xnk yakkk pun 😫 badan ni mcm hilang tenagaa 🤧