Perut sakit tidur telentang

Assalamualaikum mommies.. ni kehamilan sy pertama selepas hampir 2 tahun menunggu..now baru 8w.. perut sy sentiasa akan x selese bila tido telentang.. sy tido mengereng je setakat ni..adakah sakit macam tu normal? ada x yg sama pengalaman dengan sy? sebab review kawan2 yg dh preggy sebelum ni mereka cakap simptom tu jd bila dh trimester ketiga.

8 Balas

Sama. Terlentang 5 saat dah perit kt perut. Dr start tahu pregnant memg dah latih tidur & bedrest mengiring kiri / kanan. Lebih selesa & selamat utk baby.

5y ago

Yeayhh💪💪