Sleep Training

Assalamualaikum and hello mommies. Nak tanya mummy2 yang berjaya sleep train baby 5-12bulan. Mencabar tak? Boleh tahan sabar tak ???

7 Balas

baby sy plak msuk 5bulan senang nk tidokan die....dodoi trus tido...tapi make sure biar die brjaga 2@3 jam.....bru sng nk tido....dh xpakai buai....lgsung xnk buai dh skrg...alhamdulillah sng nk kemane2....kalau x dok angkut buai die je pnoh kete....😅

Alhamdullilah,baby dri dlm pantang smpai skrng waktu tdo still sma..Cuma skrg siang jee kne paksa sikit sbb nak main..

Mencabar sgt.. nak2 plak dia tgh aktif sekrg nie.. tp mlm mmg lps maghrib time dia tido dsh ajar dr 4 bln lebih lagi

Ank sy suka tido... Sejak dia lahir smpai sekarang dh setahun jdual tidur still sma...

Mencabar sgtt..tmbh2 dlm fasa merangkak n start nk berjln ni..

Mencabar dan belum berjaya😂

Mencabar!😂