baby merah celah kangkang

Assalamualaikum mommies. Nak tanya krim ape yg mommies pakai utk baby yg merah2 kat celah kangkang ye

1 Balas

Waalaikummussalam. Min pernah pakaikan anak min satu bedak ni Nama dia bebelove. Bedak dia organic sangat berasaskan tepung jagung Dan alhamdulillah beberapa Hari Lepas pakai hilang dah. Cuba Cari bedak Yang organic puan. pastikan selama beberapa haritu kalau boleh elakkan kawasan Tu tertutup ya. biarkan terdedah dgan angin supaya cepat kering 😊