Folic Acid

Hi assalamualaikum mommies.. Nak tanya, ada tak yang mudah loya2, rasa nak muntah lepas makan folic acid dan kdg2 terskip makan folic acid sbb xnak bagi loya? Any tips mommies utk sentiasa rajin mkn folic acid.

2 Balas

Waalaikumsalam , sama la sis . Mkn folic acid tu rasa asyk sgkut kat kerongkong je . Tp sy slalu minum air byk2 lps telan ubat tu . Kdg2 bg penuh dlm mulut baru telan air sekaligus sbb nak elakkan muntah .