Trimester 1, Bmi 27.8

Assalamualaikum & hi ? Mommies Moga Sihat Hendaknya Sllu.. Amin.. Sya Perggy Minggu 8.. Masa Buka Buku Minggu 7.. Then nurse kata Kena Minum Air Gula.. Mgkn Faktor Umur Sekarang 27 Thn N Bmi 27. 8... Mmmm Mommies Semua Ad Pengalaman Mcm Sya Ke?.. Blh Share Dgn Sya Pengalaman Mommies Ttg Keputusan Selepas Minum Air Gula Or Ada Apa Apa Yg Perlu Di Titikberatkan Dlm Penjagaan Semasa Mengandung Trimester 1.. Trm Ksh Mommies??

1 Balas

sy masa 8weeks pn da kena minum air gula..BMI lebih..tkot ada kencing manis... Alhamdulillah xde.. tp kena kawal makan..

4y ago

kan...sy sebelum preggy mmg xminum manis..tp skang da preggy ni asik nk mkn benda manis..risau kdg...cuba nk elakkan...