minum air gula lepas bersalin

Mommies, sape penah minum air gula lepas bersalin? And apa resultnye..ok x? Blh share tak..sbb jap gi sy pkol 8 kena minum air gula ?..risau

2 Balas

Awak msa preggy ade gdm ke ?. Sb kakk saya time preggy ade gdm so lpas brsalin kene mnum air gula ..

5y ago

Tu laa....sy dok berdoa sy bkn penghidap kencing manis, sbb mase bujang sym.sy mmg bkn penghidap kencing manis 😢

Haa ? Lepas bersalin minum air gula ? Saya hari tu lepas bersalin tak kena minum pn

5y ago

Tulaaa sy kne minum