Ruam teruk dileher

Assalamualaikum mommies. Mcm mana nk hilangkan ruam dkt area pelipat leher getting worse tau nk msuk 2 mggu still xreda. Pakai drapolene sudah, buh tepung ubi sudah. Msih xhilang and mkin truk. G klnik dpt aqueous cream pon sama. Ya allah bantu please. Saya dh buntu ssgt. Kesian si manja saya. Skrng ruam dh merebak stu bdn, punggung and muka plk. Allah

Ruam teruk dileher
24 Balas

Awak cuba pakai organic virgin coconut oil. Anak saya teruk ruam kat muka now dah okay dah. Not fully recover lagi but much better

4mo ago

Online pun boleh. Mcm saya beli kat farmasi