Ruam teruk dileher

Assalamualaikum mommies. Mcm mana nk hilangkan ruam dkt area pelipat leher getting worse tau nk msuk 2 mggu still xreda. Pakai drapolene sudah, buh tepung ubi sudah. Msih xhilang and mkin truk. G klnik dpt aqueous cream pon sama. Ya allah bantu please. Saya dh buntu ssgt. Kesian si manja saya. Skrng ruam dh merebak stu bdn, punggung and muka plk. Allah

Ruam teruk dileher
24 Balas

Try pakai cream Sn**Wh*** anak saya pakai elok. Mandi jgn guna sabun dulu atau boleh beli sabun utk kulit eczema

3mo ago

sy try ni alhamdulillah ok cetaphil utk kulit kering,ruam merah dan eczema

Bawa ke klinik pakar kanak2 atau pakar kulit. Tepung ubi tu please elakkan.

4mo ago

ye tpung ubi mngeringkn kulit

Cuba aloe vera cream tinea, ank sy pun sama.. Penuh satu muka sampai merah.. Letak nipis2

4mo ago

Kedai2 jamu ade, pasaraya ada, kedai2 runcit.. Cer tgk kt s**pe pun ada.. Murah je.. Krim tu utk ruam bby skli.. Cuba je, tp klau ragu2 baik jumpa pakar.. Tu shj..

sy prgi farmasi ..ank naik biji2 gak ..dorg bgi ubat ni..dlm bpe jam je nmpk surut

4mo ago

rm22

Lagi satu mommy try cream vaseline bekas dia color biru and cream dia putih

4mo ago

trima ksih

sy dulu pon mcm cream guna last skli ade doc surgest pakai lotion je elok

Awak pergi klinik apa? Dah cuba suggestions mommies dalam komen ni?

4mo ago

tq ye

try pki sapu lotion celamine,Sy pki tu jee, alhamdulillah ok jeee,

4mo ago

doc bgi aqueous cream sis

Anak saya naik merah2 ruam saya guna Cerad*n

Saya letak bedak agnesia warna merah tu