Mommies tolong kulit anak kering teruk dan merah lepas ruam dh sembuh. Pakai Aqueous cream kk xjalan

Assalamualaikum mommies tlg jap saya. Anak saya harituh ruam truk sgt lpas dh baik , kulit dia xmmbaik dah 3 minggu jadi kulit kering dan bersisik ditambahi dengan kemerahan area bawah leher (sbb berlemak), pelipat tangan, dengan punggung 😭😭 saya buntu ssgt. Dpt ubat kk aqueous cream xjalan, sudocrem xjalan, drapolene pon sama. Allahu. Cara atasi masalah kulit kering and bersisik mcm mana ye.

Mommies tolong kulit anak kering teruk dan merah lepas ruam dh sembuh. Pakai Aqueous cream kk xjalan
4 Balas

4mo ago

bzu bzu xleh pkai

kalau puan mmpu better refer anak ke klnik swasta pakar kanak2 yg brhampiran di tempat puan..nnti doc akn bg krim yg sesuai tuk mslh yg anak puan hadapi ni..tp kos dia agak pricely sikit la tp ubatnya bgus...mg anak puan cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya Allahuma amiin

4mo ago

sm2 🤗

Anak sy pun tgh mengalami ni. Ruam2 smpai kulit jd kering.. sy letak losyen je bg lembab.. lepas tu cover dgn bdak bzu bzu tu..tu je la sy buat.. cuma jgn bg dia garu je

2mo ago

Dia akan elok sendiri ke?